mandag 25. mars 2013

Ny bestilling klar til levering

I dag ble 2 luer og 2 jakker ferdige, alt sammen strikket etter mønster og med garn fra Pickles. Luene heter Artig skrue-hettelue og er strikket i garnet Extra Fine Merino, jakkene heter Olivias omslagsjakke og er strikket i Cash Yak som er et blandingsgarn bestående av kasjmir, yak og vanlig ull.


7 kommentarer:

  1. oi så fine, er disse til salgs?

    SvarSlett
  2. Hei!

    Disse ble strikket på bestilling og er derfor ikke til salgs, beklager :)


    Mvh Ann Helen

    SvarSlett
  3. Hei!

    De luene var helt geniale :) Garnet jakkene er strikket i anbefales også. Pickles har utrolig mye flott, har stadig en liste over ting jeg ønsker å strikke :)

    Flott søndag ønskes deg :)

    SvarSlett
  4. Hei Ann Helen Smukke ting du strikker. Jeg ville meget gerne strikke både hue og omslagsjakke.- men Cash Yak er udgået hos Pickles. Kan du måske fortælle mig, om garnet også er godt i daglig brug?
    Bedste hilsner
    Lis Andersen

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Lis!
      Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :) Jakkene ble strikket på bestilling, så jeg har dessverre ingen tilbakemelding på hvordan de er i daglig bruk. Garnet var uansett svært godt å strikke med :) Lykke til med strikkingen!

      Mvh Ann Helen

      Slett
    2. Så hurtigt svar - det er mig, der må sige tusind tak. Alene det, at en så erfaren strikker siger god for det, er rart at vide.Ser frem til et nyt Oslobesøg, sidste gang valgte jeg Norske Husfliden. Hjembragte en mindre sæk af Rauma Finull til norske vanter.
      Påskehilsner fra Danmark
      Lis

      Slett
    3. God tur til Oslo, anbefaler deg å gå innom Pickles sin butikk :)

      God påske!

      Slett